HomeForumsPanoPress SupportDon't get it work out! (404 – not found)

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  dev 2 years, 10 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #3206

    dev
    Participant

    Hi,

    I work with panotour and my pano.html doesn’t work in wordpres but works fine on my pc and on the server but in wordpress. Gets a sad man look when it opens
    http://www.deliavermant.eu/panorama/

    using the last panopress and wordpress version.
    [ pano file=”https://www.deliavermant.eu/public_html/wp-content/uploads/2015/panoramas/Valsedamour.html” title=”valse d’amour” panobox=”on”]

    every basic setting i put it right. and don’t know what else it could be .
    So nope doesn’t work .
    Nice to get some advice help on this issues, thank you in advance
    Delia

    #3207

    dev
    Participant


    Error
    Javascript not activated

    #3210

    Sam Rohn
    Keymaster

    the pano address you are attempting to embed returns a 404 not found error, also an invalid security certificate notification…

    https://www.deliavermant.eu/public_html/wp-content/uploads/2015/panoramas/Valsedamour.html

    of course, you must use an address that actually works 😉

    sam

    Sam Rohn :: New York City
    360° Panoramic Photography :: www.samrohn.com
    Location Scout :: www.nylocations.com

    #3211

    dev
    Participant

    it works on the server because it is the server address but not in wordpress!I loaded the virtual tour on the server and checked it out if it work. and it did
    That is just the point ! is an security issues of wordpress or of the server. what do i have to do to get is rigth.
    This the pages on my website
    http://www.deliavermant.eu/panorama/

    the second is the path (adress i added in wordpress) this path works on the server


    Error
    Javascript not activated

    so it works but not in wordpress.
    Thank you for your advice

    #3212

    dev
    Participant

    I found it , i loaded the html file through wordpress , the other files swf etc copied in the same directory as the html.

    appearently the security is ok than.

    Instead of the complete html file and directory etc and loading it up in an proper directory on the server doesn’t work out because of security issues.
    thank you for your patience
    Delia

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.