HomeForumsPanoPress SupportCSS does not change the appearance of embed box

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  william1331 3 years, 3 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #2965

    william1331
    Participant

    Hello,
    I am having a lot of trouble setting up the embedding of my panoramas. The problem I am experiencing is removing the borders around the feature images.

    I think the real problem is that the CSS code that I am using does not make a difference. I tried this:
    {
    .pp-embed {
    width:500px !important;
    height:250px !important;
    }
    }
    Setting it to the same size as the image.

    .pp-embed {
    background-size:100% 100%;
    background-clip:content-box;
    -webkit-background-clip:content-box;
    }
    I also tried using these codes

    I am sorry if this question has been answered elsewhere, but I am very new to this and my searches in the forum didn’t lead any interesting results.

    Here is where I found my information:
    http://www.panopress.org/forums/topic/panopress-css-tips/
    http://www.panopress.org/forums/topic/responsive-panorama-embeds-with-panopress/

    I attached a picture of the borders I would like to remove.

    #2966

    william1331
    Participant

    By reading an other post i found the following information:
    “On your computer, use a text editor to open that file with and look for this section:

    #mypanoviewer {
    height:100%;
    width: 100%;
    -webkit-box-shadow: 5px 5px 10px rgb(180,180,180);
    -moz-box-shadow: 5px 5px 10px rgb(180,180,180);
    box-shadow: 5px 5px 10px rgb(180,180,180);
    }
    replace it with this:

    #mypanoviewer {
    height:100%;
    width: 100%;
    }
    Save the file and upload to your server.”

    So I changed the following code, which I found in the panopress.css file

    {-o-box-shadow:0 10px 30px rgba(0,0,0,0.3);-ms-box-shadow:0 10px 30px rgba(0,0,0,0.3);-webkit-box-shadow:0 10px 30px rgba(0,0,0,0.3);-moz-box-shadow:0 10px 30px rgba(0,0,0,0.3);box-shadow:0 10px 30px rgba(0,0,0,0.3)}

    to

    {height:100%;
    width: 100%;
    }
    This did not make any difference, does anyone know what I am supposed to do?
    Thank you in advance

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.