Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Login with Facebook

Sign In Apply for Membership

NOTICE - PANOPRESS FORUMS HAVE MOVED !
THESE FORUMS ARE LOCKED, THIS PAGE IS NOW CLOSED
PLEASE LOGIN & POST ON THE NEW PANOPRESS FORUM PAGE HERE -
http://www.panopress.org/forums/
ERROR: soundinterface - loading of "virtualtourdata/sounds/sound0.mp3" failed
  • I'm new to Panotour and PanoPress. I'm trying to make my first one. So far everything works fine locally on my computer and on my website after it is uploaded. However, when I attempt to embed it in my blog via PanoPress, the audio will not work. I get the following error:

    ERROR: soundinterface - loading of "virtualtourdata/sounds/sound0.mp3" failed

    I tried loading the tour using an absolute path instead of a relative one but it made no difference. The audio works just fine in the absolute path outside of Wordpress when I manually browse for it though, so it doesn't seem to be a problem with the .xml file or the tour itself. Any suggestions?
  • Got it! Using the below syntax and loading the .html instead of the .xml fixed the sound issue.

    [pano file=path/my-pano.html preview="path/my-pano.jpg"]
  • Sam+RohnSam Rohn July 2012
    glad you got it sorted :)

    otherwise, this type of thing is an xml path error which can be fixed as per the original panotour pro + panopress instructions


    sam
    Sam Rohn :: 360° Panoramic Photography :: Location Scout :: New York City